Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Напрочуд сприятливий період, що даруватиме вам успіх у вагомих починаннях та везіння у різних повсякденних ситуаціях. Фортуна максимально виявлятиме до вас свою прихильність, якщо не дратуватимете її необдуманими вчинками.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Задля успішного здійснення задумів необхідно окреслювати перед собою реальні цілі, не витати у хмарах і уникати незрозумілих ситуацій. Відповідальність у справах та професіоналізм стануть запорукою вагомих досягнень.

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)

Тиждень обіцяє бути спокійним, неквапливим і розміреним. Майже всі задумані плани будуть поступово реалізовуватися, особливих проблем та перешкод на цьому шляху виникнути не повинно, якщо, звісно, ви самі їх собі не створите.

РАК (22.06 – 22.07)

Цей період сприятливий для відновлення розірваних стосунків або зародження нових, яскравих і пристрасних, що спонукатимуть до інтелектуального та творчого розвитку й наповнять життя глибоким змістом.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Виявивши активність та ініціативність, ви зможете досягти неабияких здобутків у професійній діяльності. Корисні знайомства і встановлення нових дружніх контактів відкриють перед вами нові привабливі перспективи.

ПАННА (24.08 – 22.09)

Цей тиждень подарує вам відчуття внутрішньої свободи. Продовжуйте активно рухатись до окресленої мети — завдяки сприятливому розташуванню планет її досягнення має наразі доволі реалістичні обриси.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

На перший план цього тижня вийдуть проблеми особистих стосунків, для чіткої визначеності в яких вам доведеться розгадувати хитромудрі життєві ребуси та розплутувати клубок прихованих інтриг.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Нові ідеї та задуми спонукатимуть вас до активної діяльності, й наразі ви цілком спроможні їх здійснити. Постарайтесь тільки не завищувати планку до небачених висот, інакше розчарування не уникнути.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Доволі строкатий, неоднозначний період зі стрімкою зміною подій та емоцій. Аби не розгубитися у коловороті життєвих ситуацій і необачно не втрапити в халепу, варто заручитися максимальною пильністю.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Попри те, що ваші цілі видаватимуться навколишнім недосяжними, ви зможете приголомшити їх цілком успішними реальними результатами. Перед вами ближчим часом відкриються нові можливості і перспективи.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Намагайтеся знайти баланс між фізичними і розумовими навантаженнями, адже надмірна перевага однієї з цих сфер може викликати відчутний дискомфорт. У будь-якій ситуації слід уникати поспіху й невиважених дій.

РИБИ (20.02 – 20.03)

На цьому тижні можете отримати привабливу пропозицію, здатну внести у ваше життя позитивні зміни. Зважаючи на сприятливе розташування зірок, рішуче прямуйте до здійснення бажаного — у вас все вийде.

 

Повернутися
05.03.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...