ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). На роботі, у навчанні й особистому житті може виникнути відразу декілька невідкладних проблемам. Не нервуйте і не метушіться. Остерігайтеся спокус і провокацій, вони здатні збити вас із пантелику. У вихідні постарайтесь аргументовано відстоювати свої погляди. Пам'ятайте, що розумний компроміс ще нікому не зашкодив.


ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Напружений тиждень. Багато чого доведеться починати спочатку, з чистого аркуша. І в цьому краще розраховувати тільки на свої сили та можливості. Допомоги чекати нема звідки. Робота, побудована за індивідуальним планом, буде успішною і принесе відчутні плоди. Не варто відступати перед труднощами.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Хочете досягти успіху? Будьте послідовні у своїх словах та вчинках, не порушуйте обіцянок. А на вихідні краще запланувати щось приємне, романтичне та пізнавальне. Конфліктні ситуації вдасться згладити, а стосунки з коханою людиною - зміцнити.

РАК (22.06-23.07). Постарайтеся не планувати важливі справи на початок тижня. Вам необхідно пам'ятати, що зайва впертість і прагнення довести, хто хазяїн в домі, призведе лише до сварок і образ. Щоб встигнути усюди, не обов'язково метушитися, зосередьтеся - і все у вас вийде. У вихідні приділіть головну увагу родині та дітям.

ЛЕВ (24.07-23.08). У вас будуть всі можливості проявити свої таланти й підвищити самооцінку. Навіть ваші недоброзичливці гідно оцінять ваші бездоганні ділові якості. Поки що довіряйте тільки власному інстинкту самозбереження та інтуїції.


ДІВА (24.08-23.09). Ви зараз всі в роботі. Вам є чим пишатися, і все ж не варто задирати носа. Адже потрібно знову збиратися з силами, захищати своє місце під сонцем і штурмувати нову вершину. Не тримайте все в собі, якщо емоції зажадають виходу.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). У професійній сфері зараз краще не проявляти зайву ініціативу, треба просто чітко виконувати інструкції. Саме час почати ремонт або зробити дорогу покупку. Будуть вдалі подорожі або переїзди. У вихідні можете розраховувати на допомогу і підтримку близьких людей.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Маленькі труднощі легко відступлять під вашим могутнім натиском. Ви сповнені енергії та чарівності, тож усе вам даватиметься легко. Порадують своїми успіхами діти, учні та підлеглі. Щоправда, ваш настрій буде надто мінливим. Тримайте себе у пристойних рамках у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Візьміть на озброєння всю вашу працездатність, сумлінність і пунктуальність, тоді гарантовано досягнете успіху. Імовірні незначні конфлікти на роботі та тертя з начальством. Але, якщо самі побачите свої помилки і виправите їх, ви тільки виграєте.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Перед вами постануть проблеми, які вимагатимуть термінового вирішення. Починати реалізацію великих проектів і планів поки не варто - велика небезпека зіштовхнутися з різними перешкодами і затримками. Вихідні присвятіть спокійному відпочинку в сімейному колі.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Сконцентруйтеся на головних завданнях, не загрузніть у дрібницях. На вас очікує розчарування тільки при умові завищених очікувань. Пливіть за течією - і вона сама винесе вас до потрібних людей. Спокій та рівновага сприятимуть підвищенню працездатності та життєвої активності.

РИБИ (20.02-20.03). Спустіться з небес і зосередьте увагу на повсякденних справах та життєвих проблемах. На роботі не забувайте про обережність і уважність у всіх справах. В особистому житті можливі зміни, які і лякатимуть, і порадують. Сміливо йдіть назустріч своїй долі!


Повернутися
14.10.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...