ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04).

Чітко сформулюйте, що хочете, і спокійно пливіть за течією, бо все поступово влаштується саме так, як вам потрібно. Скромність буде гідною окрасою вашої персони. А свої права можна відстоювати спокійно та коректно.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Ваша активність, що місцями переходить у войовничість, може зовсім не сподобатися навколишнім. Пом'якшуйте гострі кути. Якщо вас спробують спокусити грандіозними проектами, розпитайте про всі нюанси.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).

Не потрібно нікуди не поспішати, подумайте, перш ніж щось сказати або почати якісь активні дії. Краще не планувати вирішення життєво важливих завдань, викроїть більше часу для відпочинку та для вирішення сімейних проблем.

РАК (22.06-23.07).

Творчий підйом і гарний настрій гарантовані. У вас назрівають зміни, тому уникайте відвертих розмов, втім, друзі та близькі люди виявлять розуміння. У роздумах про сенс життя вам відкриється чимало цікавого.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Бажано добре подумати, перш ніж поринути в ризиковану авантюру. Від вашої обережності та інтуїції залежить майбутнє. Не варто довіряти випадковим знайомствам. На роботі бажано зменшити навантаження.

ДІВА (24.08-23.09).

Кар'єрні сходинки поки не для вас. Зараз мусите зайнятися справами сімейними. Однак не поспішайте голосно протестувати – це принесе і вам певну користь. У вихідні дні влаштуйте пікнік на природі або похід у ліс по гриби.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Тиждень відчуття швидких змін, і це може тривожити, однак незабаром ситуація стабілізується. Виявіть дружні почуття до навколишніх, будьте милі та відкриті. У вихідні особливо важливо відокремити головне від другорядного.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Вам точно протипоказані перевантаження на роботі. Вдалий час і для творчих успіхів, і для знаходження додаткового джерела доходу. Посміхайтеся світу, і він посміхнеться у відповідь. Більше часу проводьте з близькими.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Цей період може вас багато чому навчити, тільки будьте готові слухати та вникати. Не виключено, що треба бути пересилити себе і звільнитися від деяких комплексів, які ускладнювали ваше життя.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Небажано ділитися з навколишніми своїми планами й задумами, збережіть все в таємниці. Роботи буде багато, однак постарайтеся знайти час і на відпочинок. У вихідні приділіть своєму будинку і своїй родині більше уваги.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Ситуація буде складатися максимально сприятлива, вам потрібно лише скористатися нею. Приступайте до виконання нового важливого завдання і не сумнівайтеся в успіху. Гарний час для знайомств і побачень.

РИБИ (20.02-20.03).

Емоційно напружений період, дратуватиме взаємне нерозуміння. Не беріть участь у конфліктах й інтригах на роботі. У вихідні добре б знайти час на похід у кіно з другою половиною, похід по гриби чи на риболовлю та в гості до батьків.


Повернутися
02.10.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...