ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04).

На роботі й у навчанні на вас чекають маленькі й великі перемоги. Однак будьте готові до того, що на вас повісять і додаткове навантаження. Відчувши приплив енергії, не варто хапатися за багато справ відразу. У вихідні для реалізації важливих планів знадобиться ретельна підготовка.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Чим менше амбіцій у кар'єрному питанні ви виявите, тим більшого досягнете. Не рекомендується займатися справами, які вимагають великої відповідальності. У неділю вам треба просто розслабитися й відпочити так, як вам цього найбільше хочеться.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).

Непоганий тиждень. Усі події будуть відбуватися досить спокійно, можливі лише незначні емоційні сплески. Однак роботи очікується багато. У вихідні спілкування з друзями та однодумцями порадує вас новими ідеями й гарними новинами.

РАК (22.06-23.07).

Багато чого буде залежати від вашої ініціативи та рішучості. Можливо, доведеться боротися з сумом та зневірою. Частіше думайте про щось гарне - відразу відчуєте полегшення. Субота сприятлива для вирішення серйозних сімейних питань.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Вам необхідно відчути себе не просто самостійними, а вільними від будь-яких обмежень. Ви потребуєте незалежності у всьому: і в думках, і в справах, і в діях, а найголовніше - у рішеннях. Однак треба враховувати і думки своїх близьких, і межі пристойного...

ДІВА (24.08-23.09).

Можуть відбутися неймовірні події, які змінять ваш світогляд. Зі складнощами у професійній сфері вдасться впоратися. Імовірні приємні зміни у вашому особистому житті. Вихідні можуть трохи розчарувати, але незалежно від обставин ви повинні твердо стояти на ногах!

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Постарайтеся створити для себе оптимально зручний режим роботи. Намагайтеся спланувати своє найближче майбутнє. Вихідні бажано провести за містом на природі. Але будьте скромніші. Не варто хвалитися своїми успіхами, цим ви можете викликати заздрість оточуючих.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Досить складний період, можливі якісь розчарування, але не піддавайтеся депресії. Тим більше що на роботі й у навчанні вас гідно оцінять. Постарайтеся думати перед тим, як збираєтесь щось сказати близькій людині, тому що в запалі ви можете ненавмисно скривдити близьку людину. Вихідні проведіть у сімейному колі.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Цього тижня неабияке значення має впевненість у власних силах. Професійні справи та навчання вимагають неабиякої наполегливості та самовіддачі. В особистому житті проявіть стриманість і розважливість. У вихідні не виключені сімейні проблеми.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Займіться роботою і кар'єрою, але не варто нехтувати своєю родиною. Імовірні певні складнощі у стосунках з колегами та керівництвом. Активна участь друзів і однодумців у ваших справах тільки вітається. У вихідні не забувайте про терпіння і тактовність.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Буде досить складно переключатися з вирішення власних проблем на проблеми оточуючих. Не варто плутати роботу і дружбу: можна легко залишитися і без посади, і без приятелів. У вихідні не виключені непорозуміння чи інші проблеми, пов'язані з підростаючим поколінням.

РИБИ (20.02-20.03).

Заради досягнення давньої мети доведеться пожертвувати вільним часом і деякими особистими планами. Але вас має підтримати усвідомлення того, що все, що ви робите, принесе реальний фінансовий результат. У вихідні, якщо близькі люди будуть сперечатися і сваритися між собою, зберігайте нейтралітет.


Повернутися
10.09.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...