Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Сумлінна робота на цьому тижні почне приносити вагомі плоди, що стануть підставою для успішного кар’єрного зростання. Задля досягнення успіху необхідно раціонально розподілити час і звільнити себе від непотрібних зустрічей та контактів.  

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Для вас цей тиждень буде доволі клопітким та перевантаженим численними справами. Задля уникнення неприємностей та конфліктних ситуацій необхідно шукати компроміс між сімейними і професійними обов’язками.

БЛИЗНЮКИ

(21.05 – 21.06)

Ближчий період буде для вас доволі тривким та непевним, упродовж якого знадобиться сконцентрувати усю свою пильність та виявити максимум терпіння й виваженості у діях і словах. Уникайте також сумнівних людей та пропозицій.

РАК (22.06 – 22.07)

Задля уникнення прикрих помилок та неприємних ситуацій намагайтеся максимально контролювати власні вчинки та висловлювання, уникати поспіху і вияву надмірних емоцій.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Піднесений настрій та неабияка енергійність надихатимуть вас цього тижня до великих звершень. Момент для успішного здійснення задумів наразі вельми сприятливий, отож постарайтесь його не згайнувати за дрібними клопотами.

ПАННА (24.08 – 22.09)

Паннам саме настав час повноцінно відпочити, взявши відпустку або хоча б зорганізувавши цікавий уік-енд – ділова сфера наразі активних дій від представників цього знаку не вимагатиме і вагомих досягнень їм не обіцяє.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

Ближчими днями перед вами відкриються напрочуд привабливі перспективи у професійній сфері: це може бути підвищення в посаді, вигідний контракт з партнерами або ж пропозиція закордонного відрядження.  

СКОРПІОН

(24.10 – 22.11)

На цьому тижні вас чекають приємні особисті зустрічі та спілкування з цікавими людьми. Окрім того, ймовірні неочікувані суттєві грошові надходження чи/та важливі події в особистому житті.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Енергетично потужний період. Удача вам усміхатиметься, даруючи відчуття життєвої гармонії та повноцінності. Перебуваючи на вершині успіху, не поводьтесь надто зарозуміло, аби ненароком не впасти з вершини додолу.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

У своїх найамбітніших устремліннях не забувайте про відчуття міри, інакше можете наразитися на невдачу. За виникнення складнощів довіряйте власній інтуїції, вона допоможе успішно оминути підводні камені.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Пані Фортуна готова подарувати вам одну зі своїх променистих посмішок, але за умови, що ви докладете достатньо зусиль для реалізації своїх задумів. Відповідальність та сумлінність стануть запорукою успіху.

РИБИ (20.02 – 20.03)

На цьому тижні ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих до вас людей своєю увагою і доброзичливістю. Результативність ваших дій помітно зросте, і ви зможете успішно здійснити задумане.

 

Повернутися
02.07.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...