Гороскоп

ОВЕН

Ваша інтуїція на висоті, але зірки радять не розслаблятися – в цей період буде спостерігатися пожвавлення серед конкурентів. Найбільш «небезпечним» днем ​​стане субота. Але вже у вівторок Овни можуть заспокоїтися, і зайнятися нагальними справами – вашими ідеями зацікавляться впливові люди і у вас з’явиться солідний покровитель. Грошові проблеми вирішаться в четвер, головне, частіше радитися з фахівцями. У суботу Овни зможуть навести порядок в любовних стосунках – будьте раціональними, і не бійтеся уславитися циніками. Неділя стане ідеальним днем ​​для сімейного відпочинку – ідея про спільний шопінг досі актуальна.

ТІЛЕЦЬ

Забудьте про самокритику, спробуйте бути більш впевненими і активними. Але в понеділок від різких рухів зірки радять утриматися – від помилок ніхто не застрахований. Середа підходить для рекламних акцій, головне, набрати міцну і надійну команду, щоб випадково не перетнутися з конкуруючими фірмами. У четвер будьте готові до візиту ділових партнерів – ви можете розраховувати на успіх, але тримайтеся подалі від пліткарів і інтриганів. Друга половина тижня багата на сюрпризи в сфері особистих стосунків. Сімейні Тельці насолодяться дачними посиденьками, а ось вільні представники знаку зможуть заручитися підтримкою Купідона.

БЛИЗНЮКИ

На Близнюків чекає багато цікавого, але не квапте події. Понеділок стане врожайним на угоди і контракти – Близнюки зможуть обзавестися корисними зв’язками, познайомитися з потрібними людьми. Середа вдала для фінансових операцій, а ось в четвер ви можете сміливо звертатися в державні інстанції. П’ятницю бажано присвятити сім’ї і будинку – займіться благоустроєм оселі, спробуйте налагодити стосунки з родичами,  організуйте спільні подорожі. Субота стане днем ​​романтики – сміливо призначайте побачення.

РАК

Вчіться абстрагуватися – період багатий на заплутані ситуації. Серйозних проблем не очікується, до того ж, Раки можуть розраховувати на підтримку оточуючих – впливові знайомі на вашому боці. У вівторок авторитет Раків може похитнутися, але причин для занепокоєння немає. Вдалим для фінансових операцій є  четвер. Вихідні ідеальні для сімейних походів і подорожей, а якщо шкода грошей на поїздку, намет можна поставити посеред дачної ділянки.

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для творчих натур. Але будьте обережні – в понеділок можна ненавмисно стати жертвами реклами, а у вівторок Леви зіткнуться з заздрістю деяких колег і конкурентів. Угоди і контракти, укладені в середині тижня, будуть вдалими і вельми перспективними. Вихідні бажано провести в родинному колі, але для вільних Львів небесні світила припасли дещо цікавеньке. У суботу та неділю очікуються приємні зміни в сфері любовних стосунках, романтичних сюрпризів буде багато.

ДІВА

Відступайте від правил, не намагайтеся все проконтролювати – на цьому тижні можна відпочити і як слід розважитися. У понеділок в вашому оточенні з’являться сумнівні особистості. У вівторок слід проявляти обережність у поводженні з чужими грошима – не довіряйте незнайомцям, і не поспішайте ставити підпис на важливих документах. У четвер ідеями зацікавляться ділові партнери – забудьте про скромність,  рекламуйте свої таланти. У вихідні Діви можуть сподіватися на поліпшення в любовній сфері.

ТЕРЕЗИ

Зірки застерігають вас від прийняття імпульсивних рішень. У понеділок слід приділити увагу своєму оточенню – несподівано можуть активізуватися конкуренти з минулого. Кар’єрні питання бажано вирішувати у вівторок – Терези зуміють справити враження на ділових партнерів. Фінансові операції, заплановані на середу, виявляться вдалими, але від серйозних витрат краще утриматися. Вихідні багаті на зустрічі і знайомства.

СКОРПІОН

Ви старанно працювали, і нагорода не за горами – тиждень запам’ятається приємними і позитивними моментами. Скорпіони, що працюють у великих організаціях, повинні бути обережні і уважні – можливо, деякі колеги спробують вивести вас з гри, і скористатися вашими ідеями. У середу Скорпіони можуть розраховувати на фінансову вигоду, але стежте за діями конкурентів, і не забувайте радитися з впливовими знайомими. У п’ятницю в зоні ризику можуть виявитися подружні стосунки – вчіться компромісу, і не скупіться на компліменти на адресу обранця.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки прогнозують період затишшя. Понеділок хороший для подорожей і спільних поїздок, а у вівторок Стрільці можуть блиснути талантами у творчій сфері. Четвер вдалий для грошових операцій. П’ятниця буде ідеальною в усіх відношеннях, але Стрільцям не завадить підтримка друзів і родичів – на себе сподівайтеся, а радитися з близькими людьми не забувайте. У суботу Стрільці отримають пропозицію про підробіток, але доведеться вибирати між вигідними угодами і дачними посиденьками – киньте монетку, фортуна завжди каже правду.

КОЗЕРІГ

Довіртеся інтуїції. Але тримайтеся подалі від наполегливих товаришів по службі, не видавайте секретів. У понеділок очікується зустріч з непересічною особистістю, але Козероги не повинні соромитися – забудьте про комплекси. У середу Козерогам слід звернути увагу на грошову сферу – банкрутство вам не загрожує, але укладати сумнівні угоди зірки не радять. У четвер багато представників знаку отримають вигідні пропозиції від ділових партнерів – зірки обіцяють довгострокову співпрацю. А вихідні створені для активного відпочинку – візьміть участь у веселих дружніх заходах.

ВОДОЛІЙ

У понеділок Водолії отримають кілька привабливих пропозицій, зробити правильний вибір буде досить складно. Ви, звичайно, можете довіритися інтуїції, але зірки радять звернутися за підтримкою до фахівців. Середа підходить для колективної діяльності, але багато чого буде залежати від ваших організаторських здібностей. Від корпоративних заходів, призначених на кінець тижня, бажано не відмовлятися – Водоліїв чекають цікаві, і головне, перспективні знайомства з впливовими людьми. Не виключені і романтичні пригоди – шанувальників можна зустріти серед колег і ділових партнерів.

РИБИ

Розподіляйте час, не витрачайте сили на вирішення чужих проблем – всім не догодиш. У ці дні Риби відчують тягу до пригод, але зірки радять пригальмувати – спочатку справи, а вже потім все інше. У понеділок доля зведе вас з людьми, які займають високі позиції в суспільстві. Вівторок буде днем ​​творчості – деякі ідеї Риб, нарешті, втіляться в життя. Від фінансових операцій бажано утриматися, особливо складним ​​буде понеділок. Вихідні підходять для налагодження стосунків із дітьми – виховний процес пройде на ура.


Повернутися
14.05.2018
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...