Гороскоп

Овен. Головне — бути активним і послідовними протягом усього тижня. Поставте мету і досягайте її. Небажано легковажно роздавати обіцянки, з їх виконанням буде вельми проблематично. Налагоджуйте нові зв’язки і контакти. Зараз бажано зайвий раз не потрапляти на очі начальству. Правда, починаючи з середи, ви можете сміливо висувати конструктивні пропозиції. В цей же день може прийти цікава інформація, прийміть її до відома. Ваші реальні можливості можуть прояснитися тільки до кінця тижня. У вихідні вам будуть на рідкість добре вдаватися справи, пов’язані з благоустроєм будинку.

 Тілець. Поточний тиждень, швидше за все, виявиться насиченим подіями, а результати будуть залежати від вашої розсудливості і вміння миттєво реагувати на раптові зміни. У понеділок небажана поспішність в ділових питаннях, головними якостями повинні стати акуратність і інтелект. Вівторок сприятливий для зміни місця роботи. П’ятниця — не найкращий день для подорожей. Добре було б проводити вільний час з користю для будинку або для здоров’я.

Близнюки. На цьому тижні йдуть в минуле старі образи і непорозуміння, а проблеми, що накопичилися, поступово знайдуть своє вирішення. Ви зможете встановити нові партнерські і любовні відносини, ваші друзі запропонують до здійснення привабливі перспективні плани, де ви зможете проявити в усій красі професійну майстерність. Крім авторитету, ви зможете розраховувати і на певну фінансову вигоду. Робота буде поглинати значну частину вашого часу, але вона принесе істотний прибуток.

Рак. На цьому тижні можуть загостритися питання кар’єри і влади, але колектив вас підтримає, і обстановка на роботі явно покращиться. Не бійтеся приймати важливі рішення не тільки за себе, але і за інших. Ви відчуєте, що необхідні начальству і колегам, але є небезпека ілюзій і зоряної хвороби. Отже не будьте ласі на лестощі, не дайте себе приспати похвалами навколишніх. Ваші досягнення вимагають підтвердження практикою, і ця можливість довести і відстояти свої позиції у вас з’явитися.

Лев. Тиждень обіцяє великий успіх в реалізації ідей і планів. Відкиньте дрібні деталі, сконцентруйтеся на найголовнішому, зараз ви можете зробити в намічених справах відчутний крок вперед. Будьте тактовні, але в той же час в коректній формі відстоюйте свої інтереси при спілкуванні з начальством. Та й рідним не дозволяйте сідати собі на шию.

Діва. На роботі можливі перевантаження і завищені вимоги начальства до вас. Імовірна ситуація, коли вам доведеться подбати про своє майбутнє. Можуть бути зміни в професійній сфері. Чи не час вам відправити своє резюме куди-небудь ще? Самий напружений день цього тижня — середа. Особливо будуть докучати несподіванки і поспіх. Найбільш сприятливими для вас днями будуть понеділок і п’ятниця.

Терези. На цьому тижні не варто очікувати якихось серйозних змін. Амбіції будуть сприяти поліпшенню фінансового становища і закріпленню успіхів у професійній діяльності. Можливі, однак, непередбачені труднощі, для подолання яких доведеться докласти певних зусиль. Саме час реалізовувати свої задуми, але не базікати про них. Взагалі менше розповідайте про себе, свої плани і наміри.

Скорпіон. Найбільш сприятлива реалізація планів вас може очікувати в професійній та службовій областях. Вас всі будуть любити, поважати і слухати. Ваші знання будуть затребувані, гумор доречний. Можливе підвищення по службі. Звільняйтеся від нав’язливих ідей і страхів. Не беріть на себе великий обсяг роботи, реально розраховуйте свої сили. Зараз гармонійний період, скористайтеся цим, щоб більше відпочивати і займатися особистим життям.

Стрілець. Постарайтеся вирішувати посильні для вас завдання, не перенапружуйтеся. Є ймовірність, що вимоги до вашої роботи можуть бути завищені, і ви зіткнетеся з несправедливістю по відношенню до себе з боку начальства. Однак незабаром все стане на свої місця. У п’ятницю небажано приймати поспішні рішення про зміну роботи чи інші кар’єрні зміни. Тиждень сприятливий для встановлення дружніх контактів і зав’язування корисних знайомств.

Козеріг. На цьому тижні, схоже, центр всесвіту, в просторіччі іменований пупом землі, буде знаходитися десь в безпосередній близькості від вас. Ви притягуєте до себе увагу і навіть захоплені погляди. Ви готові відкрити для себе щось нове і вигідне в діловому партнерстві, отримати допомогу і звільнення від минулих боргів, як фінансових, так і кармічних. Женіть геть від себе невпевненість і сумнів, оскільки настав  час, коли ви можете багато чого встигнути реалізувати і втілити в життя.

Водолій. Цей тиждень, особливо його перша половина, може принести нескінченні турботи, як на роботі, так і вдома. За цей час ви не раз будете готові вибухнути, вийти з себе, і тільки притаманна вам стриманість не дозволить цього зробити. І терпіння принесе плоди. Вже починаючи з четверга ваші нові проекти, отримають додатковий поштовх, і ви ще на один крок наблизитися до своєї мети. Немає лиха без добра, і що б не відбувалося, все обернеться на краще. Поїздки та відрядження дозволять поліпшити ваш добробут. У вихідні добре б побути на самоті або в оточенні найближчих друзів.

Риби. Остерігайтеся поспішних рішень. На цьому тижні ви ризикуєте стати жертвою недобросовісного партнера по бізнесу, або вас обрахує продавець в магазині. Будьте уважні. У вівторок краще утриматися від великих починань, хоча день в цілому буде позитивним. На четвер бажано не планувати зустрічей, ні важливих, ні, тим більше, непотрібних. У п’ятницю вам знадобляться такі якості, як рішучість і активність. У вихідні потрібні нові враження, бажано кудись з’їздити.


Повернутися
15.01.2018
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...