Гороскоп

ТІЛЕЦЬ

Тельцям в першу декаду грудня потрібно більшу увагу звертати на своє тіло. Вам не можна переохолоджуватися, але обережне загартовування не зашкодить. Треба добре харчуватися, але небажано переїдати. Корисно більше рухатися, але не перенапружуватися фізично. Все повинно бути в міру і доставляти вам задоволення, а не страждання. Ваше загальне самопочуття в основному залежить від обміну речовин в організмі і душевної рівноваги.

БЛИЗНЮКИ

Робота в цей час обіцяє бути вигідною. Працьовитість, старанність і практичність в цей період можуть принести щедрі плоди. Втім, дохід може прийти і від партнерських відносин – це гарний час для укладення вигідного контракту або договору. Творчим людям в цей період рекомендується зайнятися вдосконаленням своєї майстерності. Якщо ви давно хотіли зайнятися будівництвом будинку або зробити невеликий ремонт, то не відкладайте справу на потім – зараз дуже вдалий час для того, щоб здійснити ваші плани.

РАК

Зараз всі ваші помисли і активність можуть бути спрямовані на набуття фінансового благополуччя і придбання необхідних для вашого комфорту речей, переважно великих за розміром і тривалого користування. Можлива покупка прикрас і предметів мистецтва не тільки з любові до прекрасного, але щоб виділитися, звернути на себе увагу і задовольнити своє самолюбство. Перешкоди в фінансових справах можуть виникнути до кінця тижня.

ЛЕВ
На початку грудня Левам варто побоюватися застуд, вразлива дихальна система, можливі загострення хронічних хвороб від переохолодження та несприятливих екологічних умов.  Харчування має бути регулярним, небажано під час прийому їжі читати або розмовляти. Для посилення енергетики добре дивитися на відкритий вогонь. На початку тижня бережіть нервову систему, намагайтеся стримувати негативні імпульси.

ДІВА

Це сприятливий період для того, щоб зав’язати  романтичне знайомство, наприклад, під час заміської поїздки, в компанії або по листуванню. В цілому це вдалий тиждень для того, щоб знайти нові зв’язки. Зараз у вас є можливість закохатися або зміцнити вже існуючий союз, однак проблеми можуть принести неясність і заплутаність у відносинах. Намагайтеся уникати подвійних, двозначних ситуацій. Займіться творчістю, наукою або викладанням, в цей час можна досягти успіхів.

ТЕРЕЗИ

Можлива підвищена активність, спрямована на набуття кращого фінансового становища. Доведеться не тільки багато працювати, але і вникати в усі справи навколо. Не виключено, що отримана вчасно інформація допоможе якщо не збагатитися, то уникнути збитків. Поліпшити доходи можливо лише власною працею, але праця може виявитися марною, якщо вона погано організованиа і не враховуються вимоги реальності. На початку тижня не варто купувати техніку.

СКОРПІОН

Якщо є схильність до захворювань серця і органів травлення, то вони можуть нагадати про себе. В цілому тиждень позитивний, можливо навіть поліпшення самопочуття, підвищення витривалості. Зміцнення здоров’я і лікування можливо нетрадиційними методами, з використанням народної медицини або психологічних практик. Важливо налаштувати себе на позитив, гарний настрій зробить вашу енергетику непробивною.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для тих, хто зайнятий вирішенням житлових питань – зараз у вас може з’явитися шанс поліпшити побутові умови. Також це гарний час для далекої подорожі, вивчення релігії і філософії, занять творчістю і наукою. Керівникам в цей період буде простіше знайти контакт з підлеглими. Зараз відповідний період для того, щоб з головою зануритися в справи. Ви можете добитися успіхів на роботі, в тому числі і завдяки сприянню колег і партнерів.

КОЗЕРІГ

Сприятливий час для операцій з нерухомістю та занять, пов’язаних з будинками і землею. Наукові дослідження і літературна творчість можуть посприяти збагачення в майбутньому. Набуттю майстерності і успіху в мистецтві і художніх ремеслах планети сприяють на початку тижня. Фінансові труднощі можуть бути пов’язані з неуважністю і недбалістю в поводженні з документами, рахунками, необачним підписанням договорів. Помилки і прикрі непорозуміння вірогідні в середині тижня.

ВОДОЛІЙ

Правильне харчування і звичка піклуватися про своє здоров’я та гігієну допоможуть вам уникнути будь-яких неприємностей з фізичним тілом. Важливо також дотримуватися порядку. Бережіть свій мозок і серцево-судинну систему від перевтоми. Найчастіше чергуйте розумові навантаження з фізичними. Таланитиме у налагодженні ділових стосунків. Але найкраще нарешті відпочити від усіх турбот.

РИБИ

На цьому тижні ви можете закохатися, відновити старі стосунки і переконатися, що в основі їх союзу лежать відданість, вірність і дружба. Зараз Ви можете знайти відданих друзів і однодумців, істотно розширити перспективи, пов’язані з партнерством і співпрацею. Це гарний час для тих, чия діяльність пов’язана з наукою і творчістю. Крім того, це вдалий період для публічної діяльності – зараз ви можете звернути на себе увагу.

zakarpatpost.net


Повернутися
09.12.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...