Гороскоп

ОВЕН

Намагайтеся вирішувати посильні для вас завдання, не перенапружуючись. Існує велика ймовірність, що вимоги до вашої роботи будуть завищені й ви зіштовхнетеся з несправедливістю щодо себе з боку начальства. У вихідні небажано загострювати стосунки з родичами, будьте дипломатичними.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто переоцінювати власні сили й можливості. Бережіть свою ділову та громадянську репутацію. Намагайтеся не братися за важливі справи без ретельної підготовки. Вихідні доведеться витратити на вирішення незначних питань, пов’язаних з домашнім господарством і молодшими членами родини.

БЛИЗНЮКИ

Вам необхідно бути гранично дисциплінованими та пунктуальними, тоді успішно й вигідно вирішиться багато ваших проблем і ви сміливо зможете просуватися вперед до нових досягнень. Ваша ініціатива та працездатність будуть гідно оцінені. У вихідні бажано відпочити на природі.

РАК

Можете досягти успіху в будь-якій сфері та втілити в життя багато давніх задумів. Очікується сплеск творчої енергії. Швидше за все, вам знадобляться такі якості, як витримка та стійкість, адже існує висока ймовірність конфліктів. Вихідні – вдалий час для спілкування та зустрічей з друзями, задушевних розмов з близькими.

ЛЕВ

Доведеться докласти чималих зусиль для того, щоб ваші плани не були порушені. Можливі дрібні побутові проблеми, які несподівано виникатимуть на рівному місці. Імовірні грошові надходження. Намагайтеся не зривати своє роздратування на близьких людях, будьте терплячими, і все потроху владнається.

ДІВА

Від начальства може надійти приваблива пропозиція. Задумайтеся, чи варто погоджуватися на значне підвищення, тому що ваше становище може виявитися двоїстим. За необхідності можете розраховувати на дружню допомогу. У вихідні не забувайте про далеких родичів, швидше за все, їм знадобиться ваша підтримка.

ТЕРЕЗИ

Бажано звести обсяг роботи до розумного мінімуму й дозволити собі відпочити. Рекомендується не говорити зайвого, щоб не спровокувати конфлікту з близькими людьми або колегами. У вихідні легко усунете дрібні неполадки й наведете у своєму домі майже ідеальну чистоту.

СКОРПІОН

Зможете втілити в життя багато планів, пов’язаних з роботою. Крім нових знайомих, на обрії з’являться й давні друзі, яких ви давно не бачили. На вас очікує настільки напружена програма, що бажано бути обережнішими з навантаженнями. Зате ви добре відпочинете у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ

На вас очікує удача в справах, розширяться ваші фінансові можливості. Є небезпека переоцінити свою значущість. Будьте уважні – імовірно, вас спробують обдурити. У вихідні насолоджуйтеся спокоєм, затишком і тишею свого дому. Вам може знадобитися допомога близьких людей – просто скажіть їм про це.

КОЗЕРІГ

Несподіваний поворот подій розкриє перед вами нові можливості. Але завантаженість терміновими справами змусить вас перенести кілька важливих зустрічей. Не розмовляйте з підозрілими особами. У вихідні бажано зайнятися наведенням порядку та затишку в себе вдома.

ВОДОЛІЙ

Хоча на вас завалиться лавина різноманітних справ і турбот, бажано не перевантажувати себе додатковою роботою. Якщо не зможете впоратись самі, зверніться за допомогою до друзів. Відбудеться конструктивна розмова з начальством, вас почують й гідно оцінять. Вихідні краще провести в колі близьких.

РИБИ

Вам будуть потрібні рішучість, уміння миттєво включатися в ситуацію, упевненість у власних силах. Дослухайтеся до себе, інтуїція вас не підведе. Доведеться відстоювати власну точку зору перед начальством. Поринаючи в роботу, не забувайте про дітей, адже їм не завжди вдається самостійно впоратися зі своїми проблемами.


Повернутися
22.10.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...