Головне територіальне управління юстиції інформує!

НОРМАТИВНИЙ АКТ

 

Про затвердження Розміру фактичних витрат та Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області

 

 Наказ Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області від 19 вересня 2017 року № 148/44

 

Зареєстровано в Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області

26 вересня 2017 року за № 102/913

 

Відповідно до частини третьої статті 21 Закону України "Про доступ до публічної інформації", постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня  2011 року № 740 "Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію" та з метою упорядкування роботи головного територіального управління юстиції по забезпеченню запитувачів публічною інформацією

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Головне  територіальне управління юстиції у Тернопільській області, що додається.
  2. Затвердити Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області (далі - Порядок), що додається.
  3. Визнати таким, що втратив чинність наказ Головного управління юстиції у Тернопільській області від 28 серпня 2012 року № 36/01-7 «Про затвердження розміру фактичних витрат та Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Головне управління юстиції у Тернопільській області», зареєстрований у Головному управлінні юстиції у Тернопільській області 10 вересня 2012 року  за № 13/713.
  4. Відділу організаційної роботи, документування та контролю головного територіального управління юстиції забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від  03 жовтня 1992 року № 493 «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерства та інших органів виконавчої влади» (із змінами).
  5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
  6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Вовк Т.В.

 

 

В.о. начальника управління                                                                    Т.В. Вовк


Повернутися
05.10.2017
Категорія: Новини
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...