Гороскоп

ОВЕН (21.03-20.04). Нелегкий тиждень для Овнів, бо доведеться наступати на горло власній пісні, бути максимально розсудливими, гнучкими і стриманість. А інакше навряд чи вдасться швидко вирішити проблеми на роботі.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вашу сумлінну працю відзначать похвалою або навіть підвищенням. Багато цікавого й приємного обіцяють знайомства з новими людьми і їх оригінальними ідеями. Особисті справи заплануйте на вихідні.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Тримайте високо і не опускайте свою високу ділову планку, не лінуйтесь і правильно організуйте свій час. Спокійні вихідні, спілкування з друзями, коханими, дітьми та природою відновлять сили.

РАК (22.06-23.07). Ви зможете непогано заробити, якщо виявите наполегливість і активність. Турбота про близьких людей додасть позитиву і підвищить самооцінку. Вдалий період для зміни діяльності та особистого життя.

ЛЕВ (24.07-23.08). На роботі вас може закрутити вихор невідкладних й не завжди приємних справ. Важливі зустрічі та серйозні перемовини можуть принести очікувані результати. Постарайтеся не дратуватися вдома.

ДІВА (24.08-23.09). Декому доведеться вибирати між розумними та красивими, грошима та здоров'ям, професійною сферою та особистим життям. Найкраща тактика поведінки – спокійно, крок за кроком, робити свою справу.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). З'явиться відчуття, що робота та заробітки не зовсім задовольняють, що ви здатні на більше. Не всі вас зрозуміють і не всі підтримають, але ви й самотужки досягнете просто неймовірних результатів.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Продуктивний і творчий тиждень, результати принесуть задоволення. А трудові подвиги підвищать ваш авторитет і відповідно оплату праці. Не забувайте і про дім, родину та батьків та дітей.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вдалий тиждень, спілкування з близькими і друзями стануть менш напруженими. З'являться нові цікаві перспективи, але поки що не кваптеся з остаточним вирішенням важливих та складних питань.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Намагайтеся штурмувати неприступні фортеці й не бийтеся головою об стінку лише заради того, щоб потішити свої амбіції – це навряд чи увінчається успіхом. У вихідні прислухайтеся до дружньої поради.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Буде стільки гарних пропозицій, що у декого може запаморочитись у голові й виникнути проблема нелегкого вибору. Можливе ускладнення стосунків з кимось з колег та близьких людей і дітей.

РИБИ (20.02-20.03). Вам конче необхідно зосередитися на найголовнішому. Для реалізації амбітних планів потрібно буде докласти багато зусиль і надолужувати прогаяне. У вихідні не сидіть вдома й тим більше не лежіть на дивані.


Повернутися
04.09.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...