Гороскоп від Івана Круп’яка

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Намагайтеся реалізувати заповітні мрії, бо саме ці дні відкриють блискучі перспективи. Знайомства і зустрічі будуть плідними. Намагайтеся закласти фундамент майбутнього. Будьте стримані у непевних ситуаціях, щоб уникнути непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Тиждень дасть можливість проявити свої найкращі якості. Через розбіжності із начальством можливі проблеми, розпочинати бойові дії не бажано. Намагайтеся завершити розпочаті справи, а в другій половині тижня можете розпочинати щось нове. Не беріть на себе додаткових обов’язків, стримуйте емоції.

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)

БНаведіть порядок у намірах та особистих стосунках. Зберігайте при цьому емоційну рівновагу, щоб уникнути витрат. Поїздки та відрядження можуть бути не завжди вдалими, добре до них готуйтеся. В особистих стосунках не допускайте емоційних зривів. Будьте уважні під час роботи з механізмами.

РАК (22.06 – 22.07)

У більшості ситуацій усе складатиметься добре, якщо не форсуватимете подій. Отримаєте задоволення від рутинної роботи і такої, яка колись для вас була тягарем. Важливі контакти, поїздки та перемовини принесуть впевненість у майбутньому. Оцінюйте та прискіпливіше приглядайтеся до партнерів, серед них можете виявити недоброзичливця.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Не з’ясовуйте стосунків з начальством, слідкуйте за своїми словами. Обставини можуть вплинути на перегляд власних принципів та стереотипів поведінки. Тим, хто займається громадською діяльністю, буде таланити. Якщо ви перебуваєте поза межами дому, можливе цікаве знайомство. Займіться розкриттям свого творчого потенціалу.

ПАННА (24.08 – 22.09)

Після складних часів, які пережила більшість представників цього знаку, ситуація різко зміниться. Ймовірна далека поїздка, яка може докорінно змінити всю вашу подальшу долю. Не відмовляйтеся від неї, шанс, що вам посміхнеться удача, досить значний. У стосунках з колегами менше розповідайте про свої найближчі плани.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

У цей період будьте пильні і не створюйте для себе зайвих клопотів. Ретельно ставтеся до своїх обов’язків на роботі та вдома. Особистих стосунків зараз краще не з’ясовувати, прийти до єдиного рішення буде досить складно. Важливі справи намагайтеся вирішувати у п’ятницю.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Енергетичний потенціал у декого може просто зашкалювати. Виникне інтенсивне бажання діяти, дні будуть заповнені несподіваними зустрічами та сприятливими обставинами. Близькі люди будуть намагатися вам допомогти реалізувати ваші плани і наміри.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Будь-які неврівноважені дії або поспішні рішення ні до чого доброго не призведуть. Якихось серйозних змін також робити не варто. Сконцентруйте свою увагу на службових справах. Вас очікує приємна звістка. Будете мати можливість розглянути важливу проблему більш уважно.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Продовжуйте працювати і ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування та моральне задоволення. Сприятливий час для поїздок та покупок. Можливі досить цікаві ділові пропозиції. У сімейному чи дружньому колі уникайте конфліктів.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Не поспішайте будувати наполеонівських планів, будьте скромніші і не розкривайте своїх планів, особливо щодо подальших дій. Тоді матимете більше шансів їх реалізувати. Задумайтесь про підвищення професійного рівня. Поступливість та бажання йти на компроміс допоможуть уникнути конфліктів.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тиждень буде напруженим. Будьте обережні та уникайте будь-яких авантюр, які можуть призвести до непередбачуваних витрат. Добросовісний підхід до роботи буде гідно оцінений. Ви зрозумієте, що нема перешкод для досягнення мети, потрібно лише проявити самостійність та зацікавленість.

 

Повернутися
23.04.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...