ГОРОСКОП

Овен. Будуть кипіти неабиякі пристрасті, так як у вас дуже великий потенціал енергії, а застосувати його з користю, швидше за все, не вдасться. Тому доведеться витрачати надлишок енергії будь-якими доступними способами. Буде велике бажання розпочати нову справу, але результати цієї дії вас можуть серйозно засмутити, а наслідки і зовсім будуть плачевними.

Тілець. Початок тижня буде млявим, так як потрібно підтягти всі хвости і завершити розпочате, або принаймні довести до якогось логічного етапу. Але сил у вас вистачить не тільки на це, їх буде сповна, що дозволить зайнятися багатьма справами одночасно і всюди досягти успіху. Особливо сприятливий час для романтичних і сімейних взаємин у другій половині тижня.

Близнюки. На початку тижня може виникнути ряд труднощів, які не дозволять реалізовувати заплановане. Потрібно докласти чимало зусиль (швидше за все, на роботі), щоб повністю розібратися з ситуацією і мати можливість у подальшому діяти так, як вам хочеться. Успіх чекає старанних і відповідальних людей.

Рак. Легкий і приємний початок тижня, можете себе відчути повністю задоволеним і радісним, але є ризик, що виникне бажання роздобути що-небудь іще і зробити своє життя ще більш радісним. Друга половина тижня віщує тяжку роботу заради досягнення своєї мети.

Лев. Відірвати вас від турбот, пов'язаних із зароблянням грошей і зміцненням свого матеріального становища, зможе тільки щось глобальне. Але такого на цьому тижні не передбачається. Правда, ваші пошуки вигоди можуть вас завести в зовсім темні місця, подорож за якими невідомо до чого призведуть. Тому будьте обережні в своїх починаннях.

Діва. Цей тиждень обіцяє багато турбот, роботи, перешкод та інших подій, але ось результату і будь-якої користі побачити поки не вийде. Можливі зміни на роботі, пошуки нових джерел доходу, а також переїзд. Але ніщо з цього поки не приносить вам бажаного й очікуваного.

Терези. Все у ваших руках, тому звинувачувати когось або чекати від кого-небудь допомоги, підтримки, а тим більше, щоб за вас усе зробили, не варто. У вас багато прагнень, але може бракувати послідовності. Використовуйте свої сили розумно, не кидайтеся в крайнощі, робіть послідовно одну справу за іншою. І взагалі намагайтеся менше метушитися.

Скорпіон. Багато ідей, багато бажань. Залишилося тільки втілити їх ув життя. На цьому тижні вас чекає прояв чуттєвого потенціалу. Тому сьогоднішні дні сприятливі для всіх творчих натур, а також тих, хто часто спілкується по службі. Від вас потрібно виконання низки обіцянок, у тому числі й даних самому собі.

Стрілець. Зараз краще уникати різних заходів і гучних компаній, а також прийняття якихось важливих і відповідальних рішень. Існує великий ризик конфліктів і неорганізованої діяльності. Тому всі переговори і спроби діяти приречені на негативний розвиток.

Козеріг. Якщо постійно до чогось прагнути, при цьому не зовсім розуміючи, навіщо, а тому що так звикли, то в підсумку ви нічого, крім втоми, не отримаєте. Тому зараз для вас правильно буде взяти перерву, щоб відпочити і привести свої сили в порядок. Приділіть увагу собі, відверніться від суєтних справ, а також займіться пошуком сенсу й причини вашої суєти.

Водолій. Прекрасний початок тижня дозволить закріпити свій статус, а також поліпшити матеріальне становище. У цей час відкриваються перспективи для подальших дій, але доведеться докласти чимало і своїх зусиль або знайти спосіб, як докласти зусиль інших людей на благо собі.

Риби. Ви схильні надто драматично сприймати все, що відбуваються навколо вас, але все ж ваші справи йдуть на поправку, хоча і не дуже швидко. Ваша ситуація буде поліпшуватися, і ви зможете відчути в собі нові сили для руху вперед. Щастя вже не за горами, тому скидайте наліт апатії і починайте рухатися вперед.


Повернутися
12.02.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...