Гороскоп від Івана Круп’яка

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Пристрасті маєте вгамувати, щоб вони не взяли верх над розумом. Бо чим сильніше бажання, тим менше шансів на успіх. Підготуйте аргументи, засоби, зберіться з силами і спрямуйте свої дії точно в ціль. Якщо напруга сконцентрована вдома, не влаштовуйте сварок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Друзі можуть нагадати про себе, але таких стосунків, яких би вам хотілося, не буде, і вважати їх вдалими не можна. Краще зануритися в глибини творчості. У вихідні подбайте про здоров’я. Їжте те, що корисно, робіть прогулянки.

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)

Будь-яка можливість зійти з якоря з задоволенням буде використана. Якщо залишитеся на місці — займатиметесь різними передсвятковими клопотами або засядете в Інтернеті, плідно поспілкуєтеся чи зав’яжете нові знайомства. Наприкінці тижня можуть виникнути деякі непорозуміння, але намагайтеся не драматизувати ситуацію.

РАК (22.06 – 22.07)

Якесь відчуття небезпеки може схиляти вас до сумніву про подальші плани, поїздки. Вам захочеться бути вдома. Будете довіряти звичним схемам поведінки. Все залежатиме від настрою, саме він буде керувати вашими діями. Саме цей тиждень може піднести чимало різних непередбачуваних сюрпризів.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Великі пристрасті можуть розгорітися на роботі чи за місцем перебування: на вас зваляться чужі обов’язки або до ваших додасться щось інше чи зміняться умови праці. У сім’ї можливі конфлікти через гроші. Щоб не зіпсувати собі настрою, вмійте йти на компроміси та поступки. Уникайте контактів з неврівноваженими людьми. Якісь ваші здогадки можуть виправдатися.

ПАННА (24.08 – 22.09)

Загостриться професійне чуття у фінансових питаннях. В особистих стосунках ситуація складатиметься у бік повернення. Не повторюйте помилок. Триває чудовий час для прощення і сподівань, що простять вам. Краще промовчіть, якщо маєте висловитися так, що можете зруйнувати довіру. Не перевантажуйте себе зайвою роботою.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

Якщо будете приймати виважені рішення, період принесе багато користі. Емоції тільки зашкодять або призведуть до якогось краху, особливо у фінансовому плані. Люди, в яких життя пов’язане з красою, естетикою, творчістю можуть розраховувати чи не найкращий тиждень.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Вам вистарчить ентузіазму для того, щоб виконати грандіозну роботу, але стосунки будуть складатися досить важко. Можливі неузгодження і в сім’ї. Колеги та родичі будуть керуватися власними інтересами, на їхню щирість краще не розраховувати.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Час потребує від вас підприємливості у вирішенні матеріальних питань. Інтуїція змусить кинути всі сили на новий об’єкт, підтягнути резерви. Можете піти на загострення та змінити ситуацію на свою користь, дотримуйтеся «золотої середини» в ситуаціях, що склалися.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Запасіться терпінням і витримкою. Будь-яка ситуація може спровокувати зрив. У ваших руках може опинитися чимало різних варіантів і вам кортітиме все зробити так, як вам до вподоби. Так ви цілком природно задовольните свої амбіції. Будьте обережні при вирішенні фінансових проблем.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Деякі події можуть проходити повз вас, ви будете це відчувати, але впливати на них не зможете. З іншого боку таємні зв’язки, переговори за зачиненими дверима, протекція відіграватимуть важливу роль у намічених планах. Можете вирішити щось дуже важливе. Рішення чи наміри можуть бути трохи несподіваними, але для впровадження їх у життя треба трохи почекати

РИБИ (20.02 – 20.03)

Соціальна активність дасть сильний імпульс. Атмосфера спілкування буде далека від комфортної, але кращі ідеї завжди народжуються на гребені хвиль. Можливе відновлення призупинених справ. Схвилює звістка від тих, хто далеко від вас. Може нагадати про себе хтось з «колишніх».

 
 

Повернутися
16.04.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...