Зв'язок на вагу золота

Мобільні оператори "Vodafone Україна" (ПрАТ "МТС Україна") та "Київстар" піднімають тарифи на послуги мобільного зв’язку.

 Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

 Мобільний оператор "Vodafone Україна" (ПрАТ "МТС Україна") c 1 лютого 2017 року підвищує вартість лінійки тарифів на користування інтернетом 3G CDMA в середньому на 15 грн за місяць і пропонує їх абонентам більше трафіку. Відповідне повідомлення опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" за 25 січня.

 Наприклад, ціна найдешевшого тарифу – "3G Коннект 25" – зросте з 25 до 35 грн. Кількість включених у пакет місячних МБ збільшиться з 500 МБ до 750 МБ. Ціна за кожний наступний МБ не зміниться і складе 15 коп.

 У прес-службі оператора уточнили, що підвищення ціни пов'язане зі збільшенням собівартості даної послуги.

 Також з 1 лютого 2017 року оператор мобільного зв'язку "Київстар" припиняє дію контрактних тарифних планів "Все по 40", "Все за 70", "Все за 120", "Все за 95" і "Все за 150" і автоматично переводить їх абонентів на тарифні плани "Все по 65", "Все за 90", "Все за 125", "Все за 110" і "Все за 175".

 Крім того, з 12 січня "Київстар" закрив тарифні плани "Київстар Дзвінки", "Київстар Дзвінки. Регіон 1", "Київстар Дзвінки. Регіон 2", "Київстар Дзвінки +" і ряд інших старих тарифів на нинішню лінійку тарифних планів "Розмови" і "Онлайн", абонентська плата на яких на 15-20 грн вище, ніж на старих тарифах.


Повернутися
27.01.2017
Категорія: Новини
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...