Гороскоп 2017

Риби

2017 рік для Риб почнеться та пройде під девізом "дім та сім'я". Півень подарує вам можливість зустріти супутника життя, завести сім'ю або упорядкувати будинок так, як саме вам давно хотілося. Всі плани на 2017 рік, пов'язані з будівництвом, землеустроєм та сільським господарством, гарантовано увінчаються успіхом. Також 2017 рік сприяє поліпшенню вашого морального стану: подарує спокій та врівноваженість.

Водолій

Рік Півня стане для Водолія особливо плідним та спонукаючим на творчу реалізацію. При цьому, в січні представникам даного знаку зодіаку варто трохи відпочити від роботи та розслабитися, побудувати та обдумати плани на наступний рік. А ось вже починаючи з лютого доведеться з головою зануритися у роботу.

Козеріг

У 2017 Козерогам варто серйозно задуматися про просування у професійній сфері. У новому році все буде сприяти цьому, навіть оточення Козерогів буде мимоволі підштовхувати до професійного розвитку.

Стрілець

Півень обіцяє Стрільцям, що 2017 рік стане одним з найбільш плідних та щедрих на події років життя. Розширюючи коло інтересів та знайомств, Стрільці зможуть розвинутися. В цьому році їм особливо потрібна витримка, організованість і, головне, послідовність у рішеннях.

Скорпіон 

Для Скорпіонів 2017 рік не обіцяє бути легким, однак не обійдеться і без успіхів. Їм вдасться вирішити проблеми, які, можливо, засмучують Скорпіонів вже довгий час. Також Півень обіцяє успішне завершення проектів, розпочатих у попередньому році.

Проте, у 2017 році Скорпіонам слід бути дуже обережними в спілкуванні: будь-яке необережне слово може призвести до гострого конфлікту, особливо з тими, з ким відносини отже не надто складаються.

Ваги

У цьому році Ваги будуть, як ніколи, цілеспрямовані і націлені на успіх. Представники знаку відкриють в собі невідоме досі джерело натхнення і творчості. Цей рік також подарує безмежні можливості для розширення зв'язків і зустрічі з новими діловими партнерами.

Діва

У 2017 році Діві краще почати з підбиття підсумків минулого року, аналізу помилок і правильних рішень. Це допоможе сформувати базу для всього наступного року, який, судячи з усього, стане для Дів досить вдалим.

Лев

У 2017 Левам потрібно розвивати в собі командний дух. Можливо, саме друзі та колеги будуть визначати напрями їх руху в цьому році: У перспективі - безліч спільних справ, спільної роботи і планів.

Рак

Цей рік застереже Раків від невірних вчинків та рішень, тому не варто засмучуватися, якщо деякі ідеї не вдасться втілити в життя, – значить, вони від початку були невдалими. У 2017 році представники знаку зможуть відкрити у собі щось нове, спробувати себе у новій якості, змінити погляди на деякі речі, можливо, навіть вирішити для себе питання сенсу життя та призначення.

Близнюки

2017 рік стане початком нової ери у житті Близнюків, принесе масу позитивних вражень та успішних проектів, а неприємності з минулого року дозволить там і залишити.

Телець

Цей рік подарує Тельцям чимало шансів втілити в життя ідеї і плани, які у попередньому році тільки зародилися в уяві. Можливі зміни у світовідчутті та сприйнятті навколишнього світу у представників знаку.

Овен

Для Овнів 2017 рік обіцяє бути успішним у багатьох аспектах: він подарує безліч можливостей та багатообіцяючих перспектив. В першу чергу це буде пов'язано зі змінами у них самих: вони стануть більш динамічними, ініціативними та комунікабельними, а також цілком можливо, що якісь події цього року повністю перевернуть їх погляди на життя.


Повернутися
01.01.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...