Тернополянам на замітку: 5 способів заробити до Нового року

Перед Новим роком люди готові витрачати значно більше, ніж перед іншими святами. Тому є можливість непогано заробити, зайнявшись простим бізнесом.

“Головне, добре уявляти свого цільового покупця чи замовника послуг. Важливо також розмітити якомога більше оголошень скрізь. Деякі люди навіть у кризовий 2014 рік умудрилисяя заробити за два тижні до свята по 2-3 тисячі гривень. При цьому своєї основної роботи не кидали”, – каже економіст Олександр Бойко.

Портал “Знай” пропонує 5 способів заробити до Нового року.

Подарунок з доставкою

Бізнес на доставці із Китаю найдешевших, але оригінальних подарунків може принести перед Новим роком до 3 тис. грн. Перед цим варто замовити оригінальні подарунки до 100 грн із іноземних інтернет-магазинів. Це мають бути недорогі речі, що викликатимуть у людей “вау-ефект”. Наприклад, чашка, що сама розмішує цукор, гаджет, що створює ефект зоряного неба у кімнаті тощо.

Оголошення про доставку додому такого подарунка варто зробити у соцмережах і якнайбільшій кількості ліфтів мікрорайонів.

Ця послуга непопулярна в Україні але дуже затребувана в період кризи – людям немає чого вибрати за невеликі гроші й особливо немає часу ходити по магазинам і базарам у пошуках цікавих речей.

Вартість доставки має не входити у ціну подарунку. У великих містах за це раціонально брати 40 грн, у невеликих – 25.

Листи Діду Морозу

Якщо приймати листи замість Діда Мороза й відповідати на них, можна заробити 500-1200 грн. Відриватися від основної роботи практично не потрібно.

Перше, що роблять для такого заробітку, це дають оголошення про відкриття пошти Діда мороза. Листа приймають і відповідають на нього за 50 грн. Якщо йдеться про групу понад 5 дітей, то за 30 грн. Пропозицію про це розклеюють на оголошеннях спальних районів, надсилають листи в дитячі садки.

Людям, які погодилися на це, варто прислати свою дружину чи дівчину в образі Снігурки. Вона має із яскравим поштовим ящиком збирати листи. А потім за певним шаблоном достатньо відповісти дітям – видрукувати на листівці побажання й відправити звичайною поштою.

Оренда новорічних прикрас

Послуга з надання прикрас в оренду буде потрібна невеликим компаніям і фірмам, які не мають великого бюджету на святкування, але хочуть аби в колективі була святкова атмосфера. Для цього варто пропонувати їм сервіс “під ключ”, тобто із доставкою і повним декоруванням.

Для цього варто купити вживану двометрову ялинку до 700 грн, вживані гірлянд й нові іграшки. Важливо не витратити на все більше 1000 грн. За послугу оренди на три тижні варто брати від 1500 до 2000 грн. Слід придбати 3-4 такі новорічні комплекти, тоді до Нового року реально заробити понад 1 тис. грн. І при цьому купівля ялинок, прикрас і гірлянд окупиться. Наступного року дохід буде більшим у 3-4 рази, бо не треба буде купувати ялинки й декорації.

 

Водій на потребу

Уже з 23 грудня починається період корпоративних вечірок. Зазвичай у такий час таксі піднімає у рази вартість перевезень, бо попит на це суттєво збільшується. Аби заробити на у час корпоративних вечірок, варто розмістити біля величезних бізнес-центрів і на всіх можливих рецепсіях оголошення-візитку “водій на вимогу на вашому авто”. Ця послуга розрахована на власників автомобілів, які на корпоративі хильнули алкоголю і сідати за кермо не хочуть.

Вартість послуги повинна бути на 70 грн вищою за виклик таксі, тоді гарантовано, що за цей період буде більше десятка замовлень. Менше 200 грн за перегонку авто немає сенсу брати.

Таким чином до Нового року можна заробити понад 1200 грн.

Корпоративний календар

Маючи досвід користування інтернетом, можливо заробити на випуску корпоративних календарів. Можна знайти шаблони різних календарів у інтернеті. Міняти у них фото і памятні дати. Видруковують їх перекидні календарі у типографіях по 40 грн за штуку, якщо замовлення на понад 100 одиниць. Якщо більше 300, то можна зменшити ціну до 28 грн. А з клієнта за кожен календар беруть 57-68 грн.

До 26 грудня варто набрати замовлень від компаній і до 28 випустити продукцію. Бажано, аби було якомога більше фірм, що замовляють понад 50 календарів. Дуже важливо укласти угоду із не менш як 5-6 компаніями на випуск трьох сотень календарів. Тоді можна заробити понад 6 тис. грн.


Повернутися
24.12.2016
Категорія: Новини
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...