Гороскоп

Овен

Овнам удачу на тижні з 12 по 18 грудня, крім вищеописаного ради, може принести ще і духовний розвиток. Спробуйте впасти в невелику тижневу сплячку. Забудьте про проблеми та справи, на ці сім днів закрившись від усього світу. Звичайно, ситуації бувають різними, тому в тому разі, якщо вас змусять виповзти з барлогу, покажіть всім, хто в домі господар. Будьте обережні, холодні, але непохитні. Нехай цей світ не забуває, хто тут головний.

Телець

Цей тиждень буде ідеальним для покупок. Новий Рік вже не за горами, так що сходіть по магазинах на вихідних і виберіть подарунок близькій людині. У фінансовій сфері друга половина грудня може стати для вас дуже сприятливою. Не бійтеся переробок — чим більше ви зробите зараз, тим краще буде в 2017 році. Закінчите 2016 рік ефектно і красиво, позбувшись від всіх настирливих проблем, які повинні залишитися тут. У майбутньому немає місця негативу.

Близнюки

Пам'ятайте про те, що великі успіхи в одній сфері в більшості випадків призводять до проблем в інших. Гороскоп радить визначити для себе напрямок розвитку заздалегідь. З 12 по 18 грудня зірки будуть багато вимагати від вас, але і давати багато удачі, так що постарайтеся не розслаблятися в цей період часу ні на секунду. З труднощами вам допоможе впоратися твердість характеру, рішучість.

Рак

Представникам цього Знаку Зодіаку гороскоп обіцяє успіх у фінансовій сфері. Щоб не відставати і в іншому, вам доведеться відмовитися від егоцентричності, імпульсивності і необачність. Астрологи рекомендують також не згадувати минуле і не топтатися на місці — будьте готові до серйозних змін, тоді вони відбудуться. Не варто чекати, поки зірки дадуть вам удачу, тому просто дійте, а Фортуна сама вас знайде.

Лев

Будьте реалістами і не відмовляйтеся від прагматичності. Думайте наперед, програючи всі можливі варіанти розвитку подій. Найближчі сім днів можуть показати вам вашу справжню сутність, розкривши секрет про те, хто ви є насправді — переможець або переможений. Перемогти в цій сутичці з самими собою вам допоможе високий рівень енергетики і позитивний настрій, який може стати більш доступним з аффірмаціями на удачу.

Діва

Розраховуйте на майбутній період тільки на себе. Тверезо оцініть свої можливості і сміливо йдіть вперед. Пам'ятайте про те, що вчинені раніше помилки і промахи можуть повернутися, так що будьте готові до всього. Згідно гороскопу, цей тиждень стане періодом реалій. Дівам варто забути про казках, де завжди все добре. Зараз все залежить не від випадку, а від ваших дій і від вашого стану духу.

Ваги

Постарайтеся всі свої ідеї зробити реальними хоча б у себе в голові. Поставте правильні цілі, зробивши вибір. Якщо ви не хочете віддати свою удачу в руки кому-небудь іншому, то покажіть всім, що ви в грі і не збираєтеся здаватися. На полі битви поки рано показувати білий прапор. В кінці цього року за своє щастя доведеться поборотися, інакше ви ризикуєте втратити його.

Скорпіон

Стримуйте натиск своїх емоцій на цьому тижні. Тримайтеся ближче до Дів, Терезів і Козерогам. Вони поділяться з вами своїм спокоєм і мудрістю. Остерігайтеся таких почуттів як заздрість, злість, зневагу. У діловій сфері краще не прагнути до влади і лідерства — відпочиньте від постійних баталій. В любовній сфері життя остерігайтеся егоїзму, який може позбавити вас удачі на дуже довгий термін.

Стрілець

Стрільцям на цьому тижні краще діяти. Як кажуть, менше слів, більше справ. У конфліктних ситуаціях або відразу переходите в наступ, або сідаєте за стіл переговорів, але не семените на місці в страху. Не показуйте своїм опонентам, що ви розгублені або сумніваєтеся в собі, адже зірки в цей період можуть вас змусити понервувати. Період з 12 по 18 грудня буде дуже динамічним і активним.

Козеріг

Гороскоп попереджає: багатьох Козерогів чекає емоційна нестійкість в найближчі сім днів. З-за цього у представників вашого Знаку можуть з'явитися серйозні проблеми в справах і в стосунках з людьми. Спробуйте змінити обстановку, погодившись на нові робочі завдання або на відрядження. Уникайте спонтанних дій і не переходьте дорогу тим, хто може оголосити війну. Якщо сверблять кулаки, то потерпіть ці сім днів.

Водолій

Водоліям успіх у всіх нових починаннях принесе підвищена обережність. Ведіть здоровий спосіб життя і займіться собою. Приведіть себе в порядок, змініть стиль або купіть нові речі. Якщо ви вважаєте, що все гаразд, то займіться справами, які не вимагають зволікань. Крім цього, зірки будуть бажати вашого духовного розвитку і отримання нових знань.

Риби

Рибам успіх може принести тактика хижака. Спробуйте просто побути спостерігачами в цьому світі. Якщо помітите, що ситуація складається для вас вдало, то хапайте свою здобич. Якщо такого випадку не трапиться, то просто відпочиньте і розслабтеся. Загалом, дивіться по ситуації. Не пропустіть можливість, подаровану зірками. Астрологи радять також бути акуратніше, бо можливі проблеми зі здоров'ям.


Повернутися
15.12.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...