ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). Сприятливий тиждень для роботи, кар’єри, навчання і творчості. Простіше досягти успіху - у колективі з активними людьми. Однак нові ідеї обговорювати з керівництвом поки що не варто. З особистим життям набагато складніше. У вихідні постарайтеся змінити обстановку та коло спілкування.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Дотримуйтеся заздалегідь складеного плану дій і добре продумайте лінію поведінки. Не піддавайтеся на спокуси та провокації, слідкуйте за тим, що кажете і пишете. Із середини тижня можна чекати гарних новин і перспективних пропозицій.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Активний, творчий період. Однак не забувайте і про себе та власне здоров`я, на роботі займайтесь тільки цікавими і не надто марудними справами. Не обіцяйте начальству більше, ніж можете виконати самотужки. Вихідні присвятіть рідним та близьким.

РАК (22.06-23.07). Не варто будувати повітряні замки, щоб потім не розчаруватися. Дивіться на життя більш реально і прагматично. На роботі постарайтеся завершити всі важливі та невідкладні справи, щоб у вихідні до них не повертатися.

ЛЕВ (24.07-23.08). Проявіть більше терпіння та наполегливості, щоб здійснити ваш грандіозний задум. Щоправда, для цього знадобиться ще трохи інтуїції та щасливої можливості опинитися в потрібний час у потрібному місці. В особистих та сімейних стосунках навіть дуже непогано.

ДІВА (24.08-23.09). Буде можливість спокійно обміркувати становище, в якому ви зараз опинилися, і знайти правильне рішення. Наприкінці тижня доведеться напружено працювати або вирішувати термінові побутові проблеми. У вихідні виберіться в гості до близьких друзів чи подруг.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не переступіть межу дозволеного і пристойного, інакше ваш авторитет може похитнутися. Не піддавайтеся на провокації колег та конкурентів, які захочуть використати вас у власних цілях. Друга половина тижня - саме час для побудови планів на майбутнє. У вихідні наведіть лад в оселі, викиньте геть весь непотрібний мотлох.

СКОРПІОН (24.10-22.11). На вас чекають великі справи. Саме зараз у вас є всі шанси знайти більш престижну роботу чи отримати додатковий прибуток. Боротьба за лідерство в колективі чи в родині буде зайвою і незрозумілою оточуючим, адже ваш авторитет і так високий.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Небажання даремно напружувати м'язи та мізки може завадити в зароблянні грошей та професійній кар'єрі. В особистому житті можливі проблеми, пов'язані з проблемами на роботі чи в навчанні. Ймовірні певні складнощі у відносинах з друзями, які поводитимуться зовсім не так, як ви очікуєте.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Усі рішення необхідно приймати на спокійну голову, не дозволяючи емоціям втручатися в цей важливий процес. Можливі певні проблеми у взаєминах з колегами або друзями. У вихідні варто трохи відпочити від набридливої метушні.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Неспокійний період. Потрібно підготувати запасні варіанти на випадок, якщо не все на роботі піде гладко. Не відкидайте допомогу друзів, але не розраховуйте на них. Намічені на вихідні розваги краще відкласти, а цей час присвятити дому та сім'ї.

РИБИ (20.02-20.03). Налаштуйтесь на роботу та більш активне спілкування, це принесе вам успіх і підвищить ваш престиж. У вихідні можливі деякі проблеми із самопочуттям, не піддавайтеся перепадам настрою, знайдіть собі якесь цікаве заняття.


Повернутися
07.12.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...