ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). Тиждень трудових подвигів. У вас з'явиться непогана можливість реалізувати давній задум і отримати від цього не тільки моральне, а й матеріальне задоволення. Щоправда, доведеться відстоювати свої інтереси перед керівництвом. Вихідні порадують цікавими новинами та знайомствами. Постарайтеся виділити час для домашніх справ, бо вони можуть стати проблемою.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Осягнути неосяжне не вийде, тому сконцентруйтесь на найважливішому і забудьте про власну гординю. Результати залежать не тільки від вас, а й від підтримки колег, партнерів і навіть впливових осіб. Постарайтеся уникати розбіжностей у родині. Будьте уважні, не пропустіть важливої інформації.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Не робіть передчасних висновків на основі вашої суб’єктивної оцінки. Нестандартний підхід до проблеми дозволить вам впоратися з будь-якими труднощами. У вихідні на вас чекають не тільки побутові клопоти, а й усілякі домашні радощі.

РАК (22.06-23.07). Цього тижня постарайтесь не відступати від наміченого плану, будьте терплячі та зосереджені - саме від них можуть залежати результати ваших дій. Субота-неділя - гарний час для побудови планів на найближче майбутнє удвох з близькою людиною.

ЛЕВ (24.07-23.08). Хто казав, що один у полі не воїн? Вам доведеться стримувати натиск надто настирливого і вимогливого оточення. Необхідність зберігати якусь таємницю посилить внутрішній дискомфорт, але дане вами слово тримайте міцно. Вихідні присвятіть близьким людям.

ДІВА (24.08-23.09). Саме час розкрити себе у професійному плані. Постарайтеся зосередитися на головному і не витрачайте свої сили та нерви на дрібниці та чужі інтриги. Уникайте конфліктів зі старшими за віком чи посадою. Вихідні – ваші дні!

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Імовірні якісь труднощі та випробування. Якщо сконцентруєтесь на найважливіших і найбільш термінових справах, неприємності не зашкодять здійсненню ваших задумів. Однак поставтеся з розумінням і до проблем дітей та старших родичів.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вдасться скинути зі своїх плечей неприємний вантаж деяких проблем, які давно заважали рухатися вперед і братися за розв'язання нових завдань. Ваш авторитет на службі зросте, зможете проявити себе з найкращого боку. Не виключений і додатковий прибуток.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Гарні новини підбадьорять вас, але варто перевірити їх вірогідність. На хвилі оптимізму постарайтеся розібратися зі старими проблемами в особистому житті. У боротьбі за місце під сонцем знадобляться миттєва реакція та вміння швидко ухвалювати рішення. Вихідні проведіть вдома.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Сподівайтеся переважно на власні сили та можливості. Зосередьтеся на здійсненні мети, до якої прагнули не один рік. Щоправда, попередньо не завадить переконатися, що вам це ще потрібно. Гості у вихідні підкажуть важливе рішення.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Від вашої активності та працьовитості залежатиме ваш добробут чи принаймні новорічно-різдвяні свята без фінансових труднощів. Не відмахуйтеся від цікавих думок, оригінальних ідей та пропозицій підзаробити. Вихідні - чудовий старт нової справи чи проекту.

РИБИ (20.02-20.03). У діловій, службовій, політичній кар’єрі можуть з'явитися якісь проблеми, інтриги, незрозумілі зміни, про які ви тільки здогадуєтесь. Однак незабаром більшість непорозумінь легко вирішаться. У вихідні не варто починати нічого нового, уникайте стресових ситуацій та відмовтеся від алкоголю.


Повернутися
29.11.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...