Гороскоп від Івана Круп’яка

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Сприятливий час для змін у професійній сфері чи в особистому житті. Цього тижня вам вдасться вирішити чимало побутових проблем. У багатьох Овнів є шанс щось виграти чи якимсь іншим чином поповнити свій бюджет. Обережні будьте з незнайомцями, особливо у вихідні і під час відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Тельцям варто розпочати щось нове або повернутися до тієї справи, яку певний час вважали безнадійною. У декого з молодих людей можуть виникнути суперечки з батьками або друзями. Ділові зустрічі і домовленості обіцяють бути плідними. Вихідні постарайтеся зробити цікавими і змістовними.

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)

Уже до середини тижня у вас будуть нові ідеї і пропозиції, а проблеми, які здавалися не вирішуваними, якось легко залагодяться. Декому доведеться розв’язувати питання, пов’язані з роботою чи житлом. Поїздки комерційного плану повинні порадувати вас. Вихідні подаруйте тим, хто радий бачити вас.

РАК (22.06 – 22.07)

До вас повернуться упевненість та успіх. Уникайте спонтанних та необдуманих рішень. У четвер займіться вирішенням запланованих питань, а у п’ятницю остерігайтесь ошуканців і шахраїв. У вихідні будьте обережні за кермом. Пильнуйте здоров’я.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Це той тиждень, коли вам потрібно дати лад усьому, що назбиралося впродовж останнього часу, і не пасуйте там, де виникнуть труднощі. Нових справ не розпочинайте. Вас можуть вивести із себе побутові негаразди і домашні сварки. Кінець тижня видасться малопродуктивним і нецікавим.

ПАННА (24.08 – 22.09)

Навряд чи до кінця тижня вам вдасться впоратися зі справами, що виникли значно раніше. У декого виникнуть проблемні моменти з дітьми чи батьками, а хтось захоче розпрощатися зі своєю пасією. У вихідні можливий несподіваний гість. У суботу будьте обережні у дорозі.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

ТЕРЕЗИ Тиждень обіцяє бути багатим на приємні події та радісні новини. Особливо це стосується Терезів, які народилися у першій-другій декадах жовтня. Розраховуйте на хороший відпочинок. У вихідні не відмовляйтесь від запрошень на світські імпрези.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

У багатьох цей час буде позначений підвищеною творчою та професійною діяльністю. Хтось зможе непогано заробити або отримати заслужену винагороду за раніше вдало виконану роботу. Серйозні справи краще вирішувати у першій половині тижня. У вихідні будьте уважні за кермом.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Гіркий час, коли доля підкидала випробування, минув, тож тепер сконцентруйтеся на головному. Доведеться витратити чимало часу і зусиль на допомогу далеким родичам. Дехто буде заклопотаний додатковою працею на роботі. У вихідні дозвольте собі те, про що давно мрієте.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Будьте уважні – у дорозі можуть виникнути прикрі несподіванки або втрата грошей чи коштовностей. Зумійте правильно і раціонально використовувати час. У вихідні хтось із колег або той, хто давно мовчки поглядає у ваш бік, запросить на філіжанку кави.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Загалом тиждень передбачається навдивовижу сприятливим, навіть незважаючи на дрібні неприємності. Справи просуватимуться начебто потихеньку, але вдало і без скрипу. Серйозні питання краще розв’язувати у другій половині семиденки.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Очікуйте досить заманливих пропозицій чи цікавих ідей від друзів з приводу бізнесу чи відпочинку. Вас очікує якась приємна подія чи несподівана зустріч, що принесе багато радощів. Вихідні присвятіть проблемам дітей, не завадить також зайнятися побутовими справами

 

Повернутися
09.04.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...