ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). Можливі певні труднощі в особистому житті й у спілкуванні, зате успіх у навчанні, роботі, діловій кар'єрі не змусить себе чекати. Прислухайтеся до своєї інтуїції, і вона не підведе.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Швидко забудете конфлікти й непорозуміння, а проблеми, що накопичилися за останні місяці, поступово знайдуть своє вирішення. Можна сподіватися й на фінансову вигоду.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Висока ймовірність блискучих результатів у навчанні та роботі, яскравих перемог у кар'єрі та особистому житті. А ще на вас чекає додатковий заробіток. Романтичні вихідні.

РАК (22.06-23.07). Ваші плани та ідеї принесуть вам очікувані дивіденди, тільки не втрачайте рішучості та будьте максимально зібрані. Приваблива пропозиція може надійти від когось зі старих знайомих.

ЛЕВ (24.07-23.08). Буде цікаво і легко. Сприятливий тиждень для практичної діяльності, публічних виступів, презентацій і нових знайомств. Зверніть увагу на події, які відбудуться з вами у вихідні.

ДІВА (24.08-23.09). Будьте доброзичливі та об'єктивні у спілкуванні з колегами, підлеглими та діловими партнерами. Якщо не розберетеся до кінця в ситуації, ризикуєте прийняти неправильне рішення.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Саме час завершити старі справи й підсумувати зроблене. Сформована ситуація може здаватися глухим кутом, поки не здогадаєтеся використати досвід минулих днів та років.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Події цього тижня - на користь вашому професійному росту і фінансовому успіху. Постарайтеся думати самостійно, менше уваги звертайте на сторонніх критиків та “доброзичливців”.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Не бійтеся перешкод, які виникатимуть на вашому шляху - вони цілком переборні. Головне — обійтися без конфліктів та істерик. Постарайтеся знайти час для спілкування з родичами.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Нарешті визначитеся зі своїми подальшими планами. Можете впоратися практично з усіма справами, не докладаючи до цього особливих зусиль. Вихідні принесуть очікувану радість.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Цього тижня буде важко зосередитися на нудних поточних справах. Постарайтесь нічого не забувати й нікуди не запізнюватись. Рішення почати щось нове може виявитись помилковим.

РИБИ (20.02-20.03). Поспіх і метушня не надто сприяють виконанню намічених планів. Родичі можуть дратувати й відволікати від звичного ритму життя - бережіть мир і злагоду у стосунках.


Повернутися
22.09.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...