ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). Активний тиждень, все складеться вдало. На роботі намічаються зміни, тож маєте шанс професійного і кар'єрного росту. Друзі допоможуть втілити в життя нові ідеї та сміливі починання.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Порадують новини, що стосуються вашого особистого та сімейного життя. Час починати наступ на всіх життєвих фронтах. Підтримка впливових людей буде вчасною і доречною.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Демонструючи свої знання і таланти, поводьтесь хоч іноді стримано. Уважніше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу – саме він здатен підказати правильне рішення.

РАК (22.06-23.07). Ваші грандіозні цілі та задуми поки що не озвучуйте, бо їх доведеться дещо змінити, і тоді все у вас вийде. Не забувайте про організованість і розумний компроміс у стосунках з рідними.

ЛЕВ (24.07-23.08). Якщо наштовхнетесь на перешкоди, не йдіть напролом, відкладіть остаточне вирішення проблем на потім. У вихідні вдома й на відпочинку постарайтесь не створювати конфліктних ситуацій.

ДІВА (24.08-23.09). На вас очікує могутній сплеск активності у професійній та діловій сферах. Все у вас вийде, але будьте пильні – примхливе везіння може відвернутися у будь-який момент. Досить емоційні вихідні.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Цього тижня для вас мовчання – золото. Якщо не проговоритеся про щось важливе, у вашому житті відкриються нові перспективи. У вихідні найкращий відпочинок – тиша та спокій.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Тримаєтеся подалі від бурхливих подій та авантюрних історій і не надто довіряйте оточуючим. На роботі цілком сприятливий період, є шанс попрацювати за двох і заробити.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Більшість справ рухатиметься за інерцією, тож беріться за те, що добре знайоме і дається легко. А тим часом попрацюйте над собою, відпочиньте, оздоровтеся, оновіть гардероб.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Насичений різними подіями та новинами тиждень. За умови активності та швидкої реакції на чужі підступи, з'явиться непоганий шанс реалізувати свої творчі та організаційні здібності.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Присвятіть цей тиждень домашнім справам та близьким людям. Постарайтеся чимшвидше втілити задумане в життя, починайте діяти вже зараз, для сумнівів та лінощів немає часу!

РИБИ (20.02-20.03). Доброзичливість і гнучкість у відносинах з близькими та малознайомими людьми допоможуть уникнути великих проблем. У вихідні ви чудово проявите приховані лідерські якості.


Повернутися
30.07.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...