ГОРОСКОП

Овен 21 березня – 20 квітня

Зараз не найкращий час для старту своєї справи або початку інших грандіозних проектів. Замість того щоб витрачати сили на марні спроби пробити лобом кам’яну стіну, направте свою енергію в інше русло. Наприклад, спробуйте налагодити стосунки зі старшими членами сім’ї. Влаштуйте для них приємний сюрприз або несподівано відвідайте їх, заїхавши в гості.

Телець (21 квітня – 20 травня

На цьому тижні забудьте про шопінг, салонах краси і дорогих вечірках. Піддавшись емоціям, ви, як завжди, витратите на дрібнички майже всі свої заощадження. І незабаром пошкодуєте про це. На цьому тижні у вас з’явиться можливість набагато ефективніше використовувати свої заощадження – можливо, вам запропонують цікаву угоду. Не пропустіть свій шанс.

Близнюки 21 травня – 21 червня

При зустрічі з новими людьми не поспішайте з ходу ділитися з ними діловими планами щодо майбутнього і потаємними бажаннями. Ви ризикуєте стати жертвою недобросовісних партнерів по бізнесу або помилкових приятелів, які прикинуться вашими друзями. Не поспішайте приймати будь-яких рішень. Краще зверніться за порадою до колег. Як кажуть, довіряй, але перевіряй.

Рак 22 червня – 22 липня

найближчим часом будьте готові до кардинальних змін в особистому житті. Обставини будуть складатися не найкращим чином, і вам залишиться тільки, що стримати свій запал. Щоб не зіпсувати відносин з коханим, постарайтеся дати йому велику свободу і не контролювати всі його дії.

Лев 23 липня – 23 серпня

У вас попереду успішна тиждень. Парі або суперечки з друзями, угоди з колегами по роботі або звичайна лотерея – вам буде везти по-крупному. Красномовність та вміння переконувати – ось ваш головний козир. Завдяки йому ви зумієте взяти гору не тільки в суперечках, але і поліпшити відносини з начальством.

Діва 24 серпня – 23 вересня

Прийшла пора проявити увагу до близьким людям, які оточують вас і підтримують у найскладніші хвилини. Можливо, комусь з них зараз теж необхідна підтримка, так що ви зможете відплатити їм за їхню доброту. Якщо ви давно плануєте зробити відповідальний крок або прийняти важливе рішення, зробіть це в понеділок або зовсім відмовтеся від цієї затії.

Ваги 24 вересня – 23 жовтня

На цьому тижні вас чекає несподіване поповнення капіталу. Однак це не привід спустити все на дурничку. Краще почніть планувати свою відпустку – визначтеся з видом відпочинку, забронюйте путівку або купіть квитки на літак. У вихідні чекайте зустрічі зі старим другом або шанувальником, який подарує вам масу позитивних емоцій.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада

Нехай зараз не найкращий час для якихось конкретних дій, однак хто вам заважає будувати плани? Подумайте про зміну місця роботи або про свою освіту. Можливо, варто записатися на курси іноземних мов, подумати про другу вищу освіту або придумати собі цікаве хобі. Зміни підуть вам на користь. В особистому житті все буде рівно і без зайвих емоцій. Хоча, може бути, це й на краще.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

У понеділок і вівторок вам потрібно бути насторожі, особливо це стосується вашого здоров’я. Зведіть до мінімуму всі переживання, нервові стреси і не погоджуйтеся на сумнівні авантюри. Якщо ви займаєте керівну посаду, уникайте участі у великих угодах і не вкладайте великі суми в підозрілі підприємства. У вихідні дозвольте собі розслабитися – влаштуйте культурну програму, запишіться в салон краси або сходіть на спортивний захід.

Козеріг 22 грудня – 20 січня

На початку тижня ви дізнаєтеся новину, яка принесе вам величезне полегшення. Завдяки їй у вашому житті знову настане ясність. Це так сприятливо позначиться на вашій роботі, що ваш знову пробуджений ентузіазм відзначить навіть начальство. Що ж, у найближчому майбутньому можна очікувати підвищення в посади, премії або збільшення заробітної плати.

Водолій 21 січня – 19 лютого

На цьому тижні вам слід утриматися від проектів, пов’язаних з капіталовкладенням. Підсумок може вас серйозно розчарувати. Краще приділіть увагу своєму особистому житті, адже ближче до вихідних вам належить зустріч з дуже цікавою людиною. Постарайтеся справити сприятливе враження і не поспішайте з висновками. Зараз все залежить від вас.

Риби 20 лютого – 20 березня

Як би вас не дратувало поведінку близької людини, постарайтеся не читати йому нотацій. Це може призвести до нових сварок і глобального нерозуміння. Краще, навпаки, проявіть максимум турботи і участі по відношенню до нього. Ваша мудрість, розважливість і терпіння будуть винагороджені з лишком.

Гороскоп наданий журналом Hello


Повернутися
10.07.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...