ГОРОСКОП

Овен 21 березня – 20 квітня
Незважаючи на те, що просування по кар’єрних сходах вам поки не світить, вашим успіхам на любовному фронті можна позаздрити. На цьому тижні ви зустрінете цікавого людини, відносини з яким будуть розвиватися, як у кіно. Однак не варто повністю віддаватися емоціям, тримайте руку на пульсі. Майбутнє залежить тільки від вас.

Телець (21 квітня – 20 травня
На цьому тижні вас сміливо можна назвати щасливчиком. Зараз ви зможете повернутися до втрачених раніше можливостям як у кар’єрі, так і в стосунках з протилежною статтю. Будьте уважні і обережні, щоб не зробити прикрого промаху. Ловіть момент і виправляйте допущені раніше помилки! Другого такого шансу не буде.

Близнюки 21 травня – 21 червня
Приділіть особливу увагу ділової зустрічі, яка призначена на другу половину тижня. Вона може стати переломним моментом у вашій кар’єрі, як у хорошому, так й у поганому сенсі. Не намагайтеся загравати з начальством. У спірних ситуаціях робіть акцент не на відданість компанії, а на свій професіоналізм.

Рак 22 червня – 22 липня
На цьому тижні ви зустрінете людину, з якою вас колись пов’язувала міцна дружба або більше трепетні відносини. Не треба покладати на цю зустріч великих надій або піддаватися меланхолії. Повернути час назад неможливо. Постарайтеся викинути з голови минуле і приділяти більше уваги своєму новому партнеру.

Лев 23 липня – 23 серпня
Настав слушний час для зміни місця роботи або започаткування власного бізнесу. Будьте рішучі і серйозні. А головне – не відволікайтеся на сторонні проекти, навіть якщо про це проситимуть хтось із ваших близьких. Зараз у фокусі – ваші інтереси. Ви набагато успішніше претворите в життя кар’єрні плани, якщо згадаєте про забутих ділових зв’язках і впливових знайомих.

Діва 24 серпня – 23 вересня
Навіть якщо ви знаходитесь в сварці, перестаньте вередувати і мучити коханої людини. Наберіться рішучості і зробіть крок назустріч примирення. У вихідні приділіть увагу своєму освіту, можливо, варто послухати близьких і записатися на курси підвищення кваліфікації або хоча б купити аудіокнигу для вивчення англійської мови.

Ваги 24 вересня – 23 жовтня
Вам слід бути обережніше з будь-якими фізичними навантаженнями – великий ризик загострення хронічних захворювань. У бізнесі постарайтеся виконати якомога більше справ завчасно, так як в кінці тижня вам, швидше за все, буде не до роботи. Якийсь масштабний захід, устраиваемое вашими друзями, відніме у вас весь вільний час.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада
У будні ваша природна дипломатичність допоможе згладити гострі кути і вам вдасться укласти перемир’я навіть зі старими ворогами і конкурентами. У середу і четвер вам належить особисте спілкування з партнерами з-за кордону, причому не тільки в робочий час. У всьому шукайте свої плюси. Ці зустрічі – прекрасний привід зав’язати корисні знайомства і вдосконалити свої знання іноземної мови.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня
Якщо на цьому тижні ви затівали глобальну перестановку в будинку, ремонт або переїзд, то краще з цією затією трохи почекати. Зараз не найкращий час починати довгострокові проекти. З-за фінансової нестабільності можуть впасти навіть самі продумані плани.

Козеріг 22 грудня – 20 січня
Нарешті-то у вашому оточенні вирішиться конфлікт або сварка, з-за якої вас постійно переслідувало відчуття провини. Тепер можна буде зітхнути вільно, забувши про угрызениях совісті. А щоб надалі уникнути подібних неприємностей, постарайтеся бути більш чесними і відкритими з оточуючими людьми.

Водолій 21 січня – 19 лютого
Якщо ви не припините метушитися і виявляти нездорову цікавість відносно чужого особистого життя, то ризикуєте так і не налагодити стосунки в своїй. Замість того, щоб роздавати поради друзям і подругам, спробуйте скористатися ними самі. В кінці тижня, розібравшись з робочими питаннями, у вас знайдеться час для зустрічі зі старими друзями або колишніми колегами.

Риби 20 лютого – 20 березня
Що сталося з вами, зазвичай такими спокійними і незворушними? Останнім часом ви стал
и занадто часто піддаватися спокусам і здійснювати екстремальні вчинки. Одумайтесь, все це може негативно позначитися на вашій репутації і зіпсувати відносини з коханою людиною. Краще присвятіть вільний час насущних проблем: провідайте старших членів сім’ї, проведіть час з дітьми або зустріньтеся з друзями.

Гороскоп наданий журналом Hello


Повернутися
29.06.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...