ГОРОСКОП

Овен

Постарайтеся не пропускати заходів, які можуть вплинути на ваше майбутнє. Навіть якщо вас просто запросять у гості, обов'язково сходіть. Зараз є всі шанси схопити удачу за хвіст. Не виключені нові романтичні знайомства. У другій половині тижня не слід брати кредити і давати в борг.
Телець
Вдалий час для професійної діяльності, ви зможете впоратися з багатьма завданнями. Швидше за все, вам надійдуть цікаві пропозиції, вдасться завести корисні знайомства. Наприкінці тижня уникайте серйозних витрат, інакше можете залишитися на мілині.
Близнюки
Не дозволяйте емоціям вас захлеснути і постарайтеся поменше спілкуватися, уникайте галасливих компаній, побудьте наодинці з самими собою. Зараз дуже легко незаслужено образити близьких людей. Навіть якщо ви впевнені у своїй правоті, постарайтеся зрозуміти точку зору співрозмовника.
Рак
Перед тим як що-небудь зробити, спочатку все обміркуйте. Постарайтеся знайти заняття, яке допоможе відволіктися від поганих думок. Очікуються нові цікаві знайомства і відновлення старих зв'язків. У відносинах з родичами краще зайняти вичікувальну позицію.
Лев
У вас з'являться цікаві ідеї. Не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти в їх реалізації. Треба серйозно проаналізувати свої фінансові можливості. Це вдалий час для зустрічей з людьми, до яких ви живите теплі почуття.
Діва
Особливих змін відбутися не повинно. Не вимагайте від себе подвигів і не намагайтеся негайно вирішити всі накопичені побутові та професійні питання. Йде вдалий час для покупок, приємних посиденьок в компанії друзів. Не виключено цікаве романтичне знайомство.
Терези
Цей тиждень може виявитися напруженою, тому нічого серйозного не плануйте. Якщо самі не хочете ускладнити собі життя, не давайте ніяких обіцянок, особливо людям, від яких залежите. Зате можете розраховувати на розуміння і підтримку сім'ї і друзів.
Скорпіон
Тиждень спонукає до активної діяльності, так що постарайтеся запланувати справи, які були відкладені до кращих часів. Можливі нове перспективне знайомство або відновлення старих стосунків. Зверніть увагу на стан здоров'я: можливі проблеми з кишечником і нирками.
Стрілець
На цьому тижні небажано братися за роботу, пов'язану з фізичними навантаженнями. Зараз ви схильні приймати рішення під впливом емоцій, а це може спровокувати конфлікт. Зате в сердечних справах вас можуть очікувати приємні сюрпризи. Головне - не брати на себе підвищених зобов'язань.
Козеріг
Зараз багато що залежить від вас. Вам захочеться бути в центрі уваги, але все ж не варто йти напролом. Гарний час для того, щоб трохи змінити імідж, оновити гардероб. Можливі конфлікти з родичами, тому намагайтеся не дратуватися по дрібницях. Гарний час для практичних покупок і оновлення побутових приладів.
Водолій
Гарний час для того, щоб почати ремонт або просто навести порядок в домі. Родичі можуть запропонувати допомогу, але зараз краще покладатися тільки на себе. Не самий вдалий період для нових знайомств, поки краще не розширювати коло спілкування. Але і від старих знайомих відмовлятися не варто.
Риби
Постарайтеся не виявляти наполегливість в справах, які на даному етапі вам не під силу. Гарний час для зустрічі зі старими друзями - ви зможете отримати від них цікаву інформацію. На роботі все вийде. Зараз не варто брати і давати гроші в борг, тим більше - звертатися в банки за кредитом.

Повернутися
15.05.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...