ГОРОСКОП

Овен
У вашому житті починається сприятливий період! Бажання будуть виконуватися, а в особистому житті настануть довгоочікувані зміни. Ідеальний момент для кардинальної зміни іміджу. У новому вигляді ви будете подобатися собі і оточуючим набагато більше, ніж будь-коли раніше.
 
Телець
З'явиться безліч дрібних справ. Будьте обережні, намагайтеся дивитися на кілька кроків вперед, щоб уникнути можливих неприємностей. У любовних і сімейних відносинах все без змін. А ось для пошуків нових джерел доходу складаються відмінні умови.
 
Близнюки
Зірки обіцяють вам незвичайні знайомства, отримання нових знань і розвиток навичок. По максимуму задовольняйте свою природну цікавість і не переставайте дивувати близьких людей і саму себе. Будьте готові до того, що на роботі вам доведеться відстоювати свою точку зору.
 
Рак
Непростий період очікує вас найближчим часом. Будь-яка дрібниця буде здаватися вселенської катастрофою, а швидкоплинне зауваження близьких стане образою. Найбільше дістанеться вашим улюбленим людям. Коли охолонете, не забудьте попросити у них вибачення.
 
Лев
Енергія буде бити через край, важливо направити її в потрібне русло. У цьому питанні покладайтеся на інтуїцію. Найближчим часом сміливо можете чекати приємних гостей або звісток. Порадують друзі або близькі люди - дайте їм взаємністю. На роботі будь обережні з колегами - не кажіть зайвого.
 
Діва
Будьте готові до того, що багато піде не так, як ви задумували. Тому краще нічого не планувати і не загадувати наперед. Проживіть цей період з натхнення, по Рішення приймайте і фактом за обставинами. У сімейних відносинах не варто бути надто принциповими - вийде собі дорожче.
 
Терези
Бережіть від сторонніх очей сімейні та любовні стосунки. Слідуйте правилу: мій дім - моя фортеця. А самі будьте уважні до близьких і рідних людей, оточіть їх ще більшою турботою, ніж зазвичай. Дозвольте коханим покапризничать, будете виконувати їх прохання і бажання.
 
Скорпіон
У рішенні всіх питань дійте нестандартно. Міцно тримайтеся за напрацьовані зв'язки і перевірених у справі партнерів. В останніх числах квітня можливі цікаві зустрічі і знайомства, захоплюючі поїздки. Будьте готові до підвищеної уваги з боку протилежної статі.
 
Стрілець
Події будуть розвиватися стрімко і часом несподівано. У вас з'явиться унікальна можливість зайнятися тим, про що ви давно мріяли. Робота буде буквально кипіти в ваших руках. Але навіть в умовах сильної завантаженості постарайтеся знайти час для спілкування з рідними людьми і дітьми.
 
Козеріг
У найближчі два тижні будьте максимально сконцентровані на роботі. Начальство помітить вашу працю і віддячить, що буде дуже до речі зараз. Фінансові труднощі, які ви відчуваєте, тимчасові. Постарайтеся поки не брати в борг навіть у близьких - скоро ситуація зміниться.
 
Водолій
Блискучі кар'єрні перспективи відкриваються перед вами. Незабаром з'являться нові друзі і близькі по духу люди, які допоможуть вам знайти в собі несподівані таланти. Засмучуватися і сумувати буде ніколи. Так що якщо раптом настрій зіпсується, згадайте про те, як багато вам ще належить зробити.
 
Риби
Вам буде потрібно чимало зусиль, щоб зберегти оптимістичний настрій в цей період. В якийсь момент може здаватися, що все проти вас. Головне - зберігати спокій. Не соромтеся звертатися за допомогою до друзів і колег. Це, навпаки, зблизить вас ще більше.

Повернутися
29.04.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...