ГОРОСКОП

Овен 21 березня – 20 квітня
На цьому тижні у вас з’являться нові захоплення або обов’язки, які незабаром стануть додатковим джерелом заробітку. У зв’язку з цим розшириться і коло ваших знайомств. Не прогавте шанс обзавестися корисними зв’язками. У вихідні ви можете постраждати від власної уразливості. Не сприймайте критику близько до серця.

Телець (21 квітня – 20 травня
Приділіть більше часу сім’ї і дітям. Хтось із близьких зараз гостро потребує вашої підтримки, раді або просто присутність поруч. На роботі не варто звалювати на себе всі справи відразу. Зосередьтеся на поточних проектах.

Близнюки 21 травня – 21 червня
Ваше прагнення форсувати події на всіх фронтах призведе до втоми і повного спустошення. Складіть собі чіткий план справ і слідуйте йому неухильно. І запам’ятайте: вихідні дані для того, щоб відпочивати. Вечірка, яку влаштовують друзі, додасть бадьорості і підніме настрій.

Рак 22 червня – 22 липня
Зараз не найкращий час для проектів, пов’язаних з нерухомістю та фінансами. Ви не знайдете порозуміння з членами вашої родини. Наберіться терпіння і узгодьте інтереси всіх і кожного – тільки так вам вдасться уникнути ускладнення відносин у майбутньому.

Лев 23 липня – 23 серпня
Легковажні розмови, розважальні поїздки і випадкові знайомства на цьому тижні будуть сильно відволікати від справ і можуть спричинити за собою необдумані фінансові витрати. Ретельно продумуйте свої дії і не попадайтеся на провокації.

Діва 24 серпня – 23 вересня
Останнім часом ви стали більше заробляти, але відкласти гроші на відпочинок або велику покупку так і не вдається. Спробуйте вести строгий облік витрат, щоб зрозуміти, куди витікають гроші. Якщо ви збираєтеся у відпустку найближчим часом, почніть планувати поїздку.

Ваги 24 вересня – 23 жовтня
На початку цього тижня вам вдасться трохи розслабитися. Проте вже до четверга ситуація зміниться і від вас потрібна жорстка дисципліна і пунктуальність. У спілкуванні з колегами і начальством постарайтеся не реагувати на випади на свою адресу, це може зашкодити вашій репутації.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада
На жаль, крім власних обов’язків вам доведеться виконувати обов’язки колег, виправляючи чужі помилки і заміщаючи когось на робочому місці. Не варто злитися і жаліти витраченого часу. Начальство помітить ваше старання і до кінця тижня можна чекати винагороди за працю.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня
Взаємини з партнерами по бізнесу або клієнтами будуть далекі від ідеалу. Не поспішайте розчаровуватися в людях і рвати відносини на емоціях. Може бути, ви самі перегнули палицю? Вихідні проведіть наодинці з собою – це допоможе розібратися в ситуації і поглянути на неї з боку.

Козеріг 22 грудня – 20 січня
Незважаючи на непередбачені обставини, збити вас з пантелику зараз просто неможливо: ви точно знаєте, чого хочете, і з легкістю переборювати всі перешкоди на шляху до успіху. Занурившись з головою в роботу, не випустите з уваги важливі зміни, які відбуваються у вашому оточенні або сім’ї.

Водолій 21 січня – 19 лютого
Не нав’язуйте оточуючим свою думку і не вимагайте виконання всіх ваших капризів. Особливо це стосується відносин з колегами по роботі. Вихідні присвятіть коханій людині: вирушайте удвох на природу або розплануйте ваш майбутній відпустку – це ще більше зміцнить ваші почуття.

Риби 20 лютого – 20 березня
Сміливі починання на цьому тижні приречені на провал. Так що не беріться за занадто відповідальні справи, не плануйте ділових переговорів, зустрічей або відряджень. Пливіть за течією і насолоджуйтеся суспільством близьких і друзів. Час великих звершень настане дуже скоро.

Гороскоп наданий журналом Hello


Повернутися
22.04.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...